Gjilan 60000, Kosovë
Showroom: +377 44 574 333 Fabrikë: +377 44 574 222 info@nitifurniture.com
Niti Furniture | Kuzhina, Dhoma, Interier
English
Shqip

Kuzhina

Moderne & Klasike

Ne ju ofrojmë modele të ndryshme të kuzhinave. Keni ambient klasik apo modernë nuk është problem, sepse ne kemi zgjidhje për ju.

Kuzhina

Moderne & Klasike

Ne ju ofrojmë modele të ndryshme të kuzhinave. Keni ambient klasik apo modernë nuk është problem, sepse ne kemi zgjidhje për ju.

Transporti

Gjithë Kosovën

Keni zgjedhur produktin, atëher ne përkujdesimi për transportin e juaj.

Montimi

Të gjitha produkteve

Ne përkujdesimi për montimin e produktit nga nje staf i përkryer.

Dizajni

Modern dhe Kreativ

Dëshironi diqka delikate, shumë ngjyresh apo diqka klasike ? Ne punojmë me dizajne unike në treg, nga dizajner të shkelqyer.

Kualitet

Cilësi e lartë

Kualiteti dhe cilësi ju garantojmë për produktet tona, të punuara nga cilësia e lartë.

Dizajni

Modern dhe Kreativ

Dëshironi diqka delikate, shumë ngjyresh apo diqka klasike ? Ne punojmë me dizajne unike në treg, nga dizajner të shkelqyer.

Montimi

Të gjitha produkteve

Ne përkujdesimi për montimin e produktit nga nje staf i përkryer.

Kualitet

Cilësi e lartë

Kualiteti dhe cilësi ju garantojmë për produktet tona, të punuara nga cilësia e lartë.

Dizajne

Unike dhe kreative

Dëshironi diqka delikate, shumë ngjyresh apo diqka klasike ? Ne punojmë me dizajne unike në treg, nga dizajner të shkelqyer.

Ide Kreative

Kuzhinat e prodhuara në fabrikën tonë, ua plotësojnë të gjitha nevojat Tuaja duke filluar nga rëndësia e tyre, përshtatja në ambient, ngjyra, dizajni.

Dizajn Modern

Prodhimet tona të dizajnuara dhe shumë mirë të përshtatura me ambientin Tuaj, është një punë e pa lodhshme e stafit ekskluzivisht të profesionalizuar për të.

Kualitet i lartë

Sot kompania jonë numëron shumë punëtorë të kualifikuar si dhe me staf profesional të dizajnimit të kuzhinave moderne dhe montimin e tyre.

Ne ju ofrojmë

 • Kuzhina
  Moderne dhe Klasike
 • Dhoma
  Dhoma gjumi dhe Dhoma për fëmijë
 • Interier
  Të përsosur për zyret dhe lokalet e juaja.
 • Komodina
  Per ambientin tuajë dhe të banjos.